Návrh gastro kuchyne

 

pre optimálny dispozičný návrh je potrebné poznať doleuvedené skutočnosti, ktoré plne definujú gastro prevádzku. Naše 25 ročné skúsenosti v oblasti navrhovania gastro prevádzok, profesionálne ovládanie CAD v 2D aj 3D nám umožni navrhnúť všetko tak, aby sme maximálne efektívne využili priestor (sklady, príprava jedál, varná časť, výdaj jedál, umývanie riadu)

Definovanie typu gastro prevádzky

  • Reštaurácia
  • Kaviareň
  • Bar
  • Fast food
  • Pekáreň
  • Hotelová kuchyňa
  • Cateringová prevádzka

,,Perfektný dispozičný návrh môže pokaziť neskúsený dodávateľ a naopak. Ani skúsený gastro dodávateľ nezachráni nekvalitný dispozičný návrh."

 

Related Articles

O mne

Viac ako 25 ročné skúsenosti v oblasti navrhovania gastroprevádzok. Vždy všetko všade začína kvalitným návrhom, a preto úspechom vašej gastroprevádzky sú navrhy od nás. Sme tu, aby sme tvorili nové a na trhu úspešné gastroprevádzky.